6 Ocak 2012 Cuma

allah beni sizden kurtarsın.

Allah kurtarsın nedir biri bana açıklayabilir mi? Neden kurtuluyorum?İçimde benden beslenen,yaşama benden bir hortumla tutunan,canımdan can var.Her ne kadar analık hissetmesem de prenses banu gibiyim neden kurtulayım yavrum?
Hemen arka saflardan sesleri duyar gibiyim.Evet biliyorum şimdi en güzel zamanlarım karnım büyük olmadığı için atom karınca gibiyim.Zıp zıp zıplayıp,hoplayabiliyorum.İleride de biran önce doğurayım modunda olacağım.Ama bi bırak lütfen de keyfini çıkartayım bu günlerimin.Şu anda kurtulmak istediğim bi durum yok ortada.
Kurtulmak zaten başlı başına çirkin,nahoş bi kelime.Olumsuz çünkü.Bayılınıyo zaten olumsuz bütün anılar anlatılmaya.Yok ben 4 günde doğuramadım.Ay hamileliğim bok gibi geçti.Kesiğimin yeri hala daha acıyo.Yok bilmem ne.Kusura bakmasın kimse ama bunları anlatan insanlar olumsuzlukla beslenen,başkasının huzurunu çekemeyen,hiç bir şeyin iyi gitmeyeceğini düşünen insanlar.Seninle benim vücudum bir mi?Ruh halim bir mi? Senin yaşadığını ben yaşayacak mıyım?Ha bi de neden benim motivasyonumu düşürüyosun?Tanıdık tanımadık gebe olduğumu bilen herkes allah kurtarsınla başlayıp felaket geçen gebelik sürecini anlatıyo.Artık cidden dinlemiyorum kelimeleri sayıyorum,içimden şarkı söylüyorum ve allah beni sizden kurtarsın diyorum.
Bakın güzellikle söylüyorum,rica ediyorum.Allah kurtarsın demeyiniz bana.(ki her ne kadar kült bi cümle olsa da bu) Olumlu cümleler kurmayı deneyin.Demezseniz siz bilirsiniz.Elimde eski model patpat sünnet terlikleri ile bekliyorum.Ağzınıza vururum.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

ay yok ayol, ilerde de hoplayabiliyorsun:) yaptim, biliyorum:) biraz daha enerji gerekecek belki, ama eglenceli de:) hayatta basima bu baska ne zaman gelir diye dusunup yola cikinca bildigin parti oluyor hersey. sen hoplayamazsan icinde hoplayani seyredip esi dostu hoplatadabilirsin:)

bitch on the broom
tavsiyem: allah kurtarsin diyenlere, "ııh, dogurmiycam ki!", ya da "beni mi, sizi mi?" seklinde cevap vermek:) ooyle bakakaliyorlar:)

utkusununannesi dedi ki...

canım, çoğu insan doğum eyleminden, sancılardan acılardan falan korkar ya, bence ondan söylenen bişey. zamanında ben de söyledim, bana da söylendi, memnun oldum:)

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

selam
sozlukanadan buldum geldim. pek eğlendim okurken de bişiy sorcam: anne olunca blogunun adı ne olacak :)