14 Aralık 2011 Çarşamba

Kantar gözlü ablalara selam olsun.

Beli 1000 cm baseni 2000 cm civarı olan arkadaşımla karşılaştım dün.Kendisi henüz ne bir çocuk doğurmuş ne de başka bişey. Hatta evde kalmış kız kurusu.(seni kim alsın zaten darbuka derisi suratlı karı) Öyle bi çıldırttı ki beni sinirimden fak yu diye haykırmadığıma dua etsin suratına.
Ahu bir ceylan gibi sekerek vitrinlere baka baka Cihangir semalarında dolanırken keskin bir çığlık duydum sağ yanımdan.Koca götü ve sahne makyajlının biri bana doğru geldi,tanıyordum da bu sahne makyajlıyı.İki sahte mucuktan sonra "ay sen ne kadar kilo almışsııııııın" dedi ayı karı.Sırıtıyorum ama nasıl sinir oldum anlatamam.İki gram kalan çirkin besleme sarısı saçlarından tutup kaldırıma sürte sürte beynini akıtmak istedim.Üzerimde de içine yün,polar,kürk allah ne verdiyse doldurulmuş kar montu var Adriana Lima giyse obez durur.Şöyle bi önünü açtım montun niyetim "kör salak monttan o şişkinlik" demekti ama avazı çıktığı kadar "aa yok yok sen baya şişmişsin canımcım" diye kükredi. Israrla söylemedim ben de gebeyim diye.Kilo bu alınır verilir çok takmamak lazım evli olunca böyle hafif tombikleşiyo insan düzenli hayat,sağlıklı besin,mutluluktan falan diye geveledim."Aman of koca kahrı mı çekilir,ev mi temizlenir sürekli,tek eşlilik bana göre hiç değil ben evlenmeyi hiç düşünmüyorum böyle mutluyum çoooook hemde" dedi ama nasıl kudurduğunu anlatmama hiç gerek yok di mi?Şimdi bu modeller her gece "allahım bana bi koca, kocadan geçtim uzun ömürlü bi ilişki, onu da geçtim haftasonu beni dışarıya çıkartacak bi adam olsun yanımda bari" diye ağlayarak dua ederler.Ama dışarıya güçlü kuvvetli gözükecekler ya aman almayayım böyle çok mutluyum ayağı yaparlar.Fakat kimse de yemez.
Sarışın,makyajlı pandanın yanından ayrıldıktan sonra eve dönüş yolunda bi eczaneye girip hassas tartıda tartıldım.Buradan kantar gözlü ablalara selam olsun ala ala 600 gram almışım.O sarı pandaya da ettiğim küfürleri sizin hayal gücünüze bırakıyorum.

Hamiş : Biri bana ay ne kadar şişmişsin derse yemin ediyorum ağzını burun dalarım.Buradan da rezil-i rüsva ederim haberi olsun.

1 yorum:

Bora Turan dedi ki...

Sana "Kilo almışsın" diyenlere beni referans ver. En azından içimde bir insan olmadan maksimumu ne kadar kilo alındığını idrak etsinler. Birde şöyle bir durum var. Şimdi bu halde olan tosbaa, kim bilir evlenip hele birde hamile kalınca neye benzeyecek? Yıldız yokuşundan yuvarlanır artık. Toplu taşımaya da katkısı olur hem. Sen bozma moralini. Yeğenimiz tombul olsun. Sen yine aldığın gramları verirsin. :)