9 Mayıs 2012 Çarşamba

♫♪ dertler benim çile benim ben acılaaar bebesiyim ♫♪

Bak baştan söyleyeyim arabesk rakı masasında candır. Henüz 31 haftalık ana karnındaki bebe için uygun değildir. Sonra vay efendim "sen çok mu batılısın sıçtığım bok" eleştirisi yapmayın bozuşuruz.

Her gün düzenli olarak kıza klasik müzik dinletiyorum.Bunun dışında kendi müzik tarzımda olan şarkıcıların parçalarını da dinliyorum çalışırken haliyle. İleride duyduğunda yabancılık çekmesin evin içinde sürekli klasik müzik dinleyemem şimdiden alışsın yavrucan rahat rahat uyur müzik çaldığında mantığındayım. Lakin geçenlerde bişey dikkatimi çekti ki çekmez olaydı. Karnımdaki bebeden utandım o derece.

Benim bütün gün dinlediğim,dinlettiğim hiç bir müziğe tepki vermeyen düdük hanım kral tv,damar fm hastası hatta müptelası çıktı! Müzik kanalları zaplaması yaparken Küçük Ceylanın bi klibine denk geldim. Yakın plandan yüzünün tamamını neden bi insan komple klip malzemesi yapar diye düşünürken içeriden bi tepik geldi. 3 saniye sonrada coşa gelip dans etmeye başladı. Evvela aklıma bişey gelmedi ve Ceylan işkencesine tahammül edemeyeceğim için haliyle kanalı değiştirdim. Hareket anında kesildi! Ulen mulen diyerek iki üç kanal sonra tekrar kanala geri döndüm. Bizimki Shakira edası ile içeride kıvırttırmalarına devam etti. Akşam bu konuyu sevdiceğime açtığımda denk gelmiştir dedi olayı kapatmak istedi. Pışşıııık ben kapatır mıyım modunda hemen ispata koyuldum!

Sırt üstü yattım ilk önce Adele - Some Like You açtım bizimkinden çıt yok. Bi daha dinlettim tekrar bi hareket yok. Sonra da gündüz tepki verdiği Ceylan - Bana Kendisi Lazım isimli sanat eserini açtım. Sazlar girip iki saniye geçtikten sonra bizimki göbek atmaaya başladı. Epey de oynadı sevgilim de ikna oldu. Benim ise daha şimdiden nasıl zıt bi kişilikte bebe çıkartacağım şekillenmiş oldu.

Şimdi aklıma iki alternatif geliyo.  Birincisi hatun fena rahatsız oluyo durumdan yeter artık kes şu işkenceyi dercesine attırıyo tekmeleri. İkincisi tam bir arabesk bağımlısı bebenin teki geliyo. Zamanında entelektüel kimliği ile gönüllere taht kurmuş kuzenimin oğlu İsmail YK hastası diye epey dalga geçmişliğim var. Kınama sakın gelir başına diye boşuna dememişler.

Artık baktık düzelme olmuyo evimizde sürekli olarak arka fonda arabesk nağmeleri dinler kızımızla birlikte efkarlanır derin bir of çekeriz.

2 yorum:

melekdark dedi ki...

bence değiştir kanalı diye tepmiştir güneş:)))

melto dedi ki...

yatıp kalkıp dua ediyorum umarım öyledir diye. yoksa bildiğin apaçi çıkartıcam :)